Se udviklingsplanen 2018 - 2023 for Ledreborg Palace Golf Club

Klik her for at åbne planen.

faldo

Ny officiel rejsepartner

ProfilRejser-SportConcept logo Blues-Prima sort

Det er en stor glæde at kunne præsentere Profil Rejser som klubbens officielle rejsepartner. Aftalen gælder de næste 2 år og omfatter rejser med sponsorklubben samt kommende golfskoler, som vores nye træner Michael Brink vil afholde. Der vil ligeledes være fordele for medlemmer som benytter Profil Rejser. Tilbud og aktiviteter via Profil Rejser, vil blive meddelt i nyhedsbreve. Vi håber at klubbens medlemmer vil tage godt i mod vores nye sponsor.

Profil Rejser er specialiter i konceptrejser, og kan skræddersy din rejse alt efter dit behov. Nærmere introduktion kommer i klubbens næste nyhedsbrev. Velkommen til Profil Rejser.